הכנת הכדורים:
מרסקים (לא טוחנים) את הפתי בר, השקדים והאגוזים לחתיכות קטנות מאוד את פרוסות העוגה מפוררים ביד גם לחתיכות קטנות מאוד מערבבים יחד מוסיפים את הסוכר, הקקאו והקינמון ומערבבים מוסיפים את החלב ותמצית הוניל ומערבבים ממיסים את החמאה בסיר על אש קטנה מאוד מוסיפים כשהיא חמה לתערובת ומערבבים עד לעיסה אחידה מהתערובת יוצרים כדורים קטנים ביד הכנת הציפוי:
בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה עם תמצית הוניל כשזה רותח מכבים ומוסיפים מיד את השוקולד עד שנמס את השקדים מרסקים לחתיכות קטנות ביותר את הכדורים טובלים בציפוי השוקולד ומיד לאחר מכן בחתיכות השקדים מקררים