המצרכים (2 מנות):
לבסיס
לעוגה
אופן ההכנה:1 להכנת הבסיס: שוברים את הפתי בר עד לקבלת שברים קטנים. 2 מערבבים את שברי הפתי בר עם החמאה והסוכר ומהדקים היטב את תערובת הפתי בר בתחתית התבנית. 3 להכנת העוגה: מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת חזקה. 4 מקפלים את היוגורט לקצפת בזהירות. 5 מוסיפים את התותים לקצפת, מערבבים קלות ויוצקים את התערובת על בסיס העוגה. 6 מכניסים לקירור למשך שעה לפחות. * מומלץ לקשט את שטח פני העוגה עם פרוסות תותים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|