1 קדאיף: ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף.
2 מניחים בתוך רינג קטן חצי מהקדאיף. מוסיפים פיסטוקים כשכבה אמצעית ומעליהם מניחים את יתר הקדאיף.
3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, עד שהקדאיף הופך חום בהיר.
4 מכינים סירופ סוכר: מבשלים סוכר, מים ומיץ מחצי לימון כרבע שעה, עד שהנוזלים מסמיכים מעט.
5 כשהקדאיף יוצא מהתנור, יוצקים מעליו את הסירופ. כשהקינוח מתקרר לחלוטין, משחררים מהרינג.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!