מכינים את הגלידה:
ממיסים את השוקולד עם הקקאו והסוכר בסיר על אש נמוכה.
בינתיים מכניסים למיקסר אינסטנט פודינג, סוכר, שמנת להקצפה וביצים - ונותנים לו לעבוד עד שמתקבל מרקם סמיך.
מכניסים ל 6-8 שעות במקפיא (ניתן להוסיף לגלידה דובדבנים יבשים או שוקולד ציפס או סוכריות לעוגה).
מכינים את העוגיות:
מערבבים את כל החומרים לעיסה אחת. ניתן להוסיף לקראת סוף האפייה שוקולד צ'יפס או סוכריות.
להגיש בצלחת כדור גלידה ולצידו 2 עוגיות
אפשר לפזר למעלה שוקולד צ'יפס או פטל או אוכמניות לפי הטעם
המרקם של הגלידה מזכיר את המרקם של הגלידה בבורגראנץ המשפחה שלי מכורה לזזה ממש טעים מוצלח ומומלץ