1 מכינים סירופ סוכר ע"י הרתחת שתי כוסות מים עם כוס סוכר אחת.
2 בוחרים חמישה - שישה תותים מבין הפחות יפים בסלסילה, חותכים אותם לרבעים מכניסים אותם לסירופ הסוכר לבישול של 10 דקות.
3 מוציאים את התותים ומשאירים את הסירופ שהפך לורוד, שופכים לסירופ את שאר סלסלת התותים, ומוציאים אותם מיד לאחר שזוגגו בסירופ הסוכר. מניחים להם להצטנן.
4 מערבבים את המסקרפונה, הוניל וקליפת הלימון בקערה.
5 מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים, עם שלושת רבעי כוס סוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה, מניחים מעל סיר מים רותחים ומקציפים מעל האדים כ- 5 דקות, תוך כדי שמוסיפים בהדרגה את חצי כוס ליקר התפוזים. מקררים. לאחר שהתערובת מתקררת מערבבים אותה עם המסקרפונה.
6 פורסים את העוגה לרוחבה לשניים.
7 מניחים פרוסה אחת בכלי שקוף מרטיבים אותה בליקר ובסירופ התותים, מניחים מעל העוגה מחצית מתערובת המסקרפונה ומעל לתערובת המסקרפונה שליש מכמות התותים. חוזרים על הפעולה, מכסים ומקררים היטב. מפזרים מעל העוגה קליפת תפוז מגורדת.