1 מערבבים את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה. 2. מרופפים עם הידיים את אטריות הקדאיף ומניחים אותן בקערה. 3. מטפטפים עליהן את החמאה המומסת ומערבבים יפה, שתהיינה האטריות מצופות בחמאה. 4. מושחים תבנית עגולה בכמות נדיבה של חמאה ומניחים בתוכה מחצית מכמות האטריות. 5. מעל האטריות מניחים את תערובת הגבינה. 6. מניחים מעל הגבינה, בשכבה אחידה, את שאר האטריות ומהדקים מעט. 7. את התבנית מניחים מעל להבה בינונית ומבשלים כחמש דקות, עד שהשכבה התחתונה שחומה ופריכה, איך יודעים? מציצים. 8. הופכים את המאפה לצלחת ומגלישים אותו חזרה למחבת- כשהשכבה שהייתה קודם עליונה היא כעת התחתונה. ממשיכים לטגן ככה כמה דקות נוספות. 9. בזמן הזה מכינים סירופ סוכר: שמים בסיר את הסוכר, המים ומקל הווניל ומבשלים עד שמתקבל סירופ סמיך. 10. יוצקים את הסירופ על הקדאיף ומגישים.