לביבות גבינה ולוטוס מופלאותאפשר לעבוד קשה בחנוכה על טיגון סופגניות, ואפשר לזרוק כמה מרכיבים לקערה, לערבב, לטגן במעט שמן ולהתענג על לביבות גבינה רכות ומתוקות. במקום הריבה מוסיפים להן ממרח לוטוס, ונהנים מביסים מושלמים בטעם קרמל
אולגה טוכשר
| mako אוכל
| פורסם 02/12/15 09:50
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):ללביבות:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי הלביבות עד שמתקבלת תערובת סמיכה ודביקה. 2 מחממים שמן במחבת על אש בינונית. מרטיבים את הידיים, יוצרים קציצות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים על כל צד במשך כמה דקות או עד שהלביבות משחימות. מוסיפים שמן במידת הצורך. 3 מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג את עודפי השמן. 4 יוצקים מעל את ממרח הלוטוס המומס ומגישים. * שומרים במקרר בכלי אטום. * אפשר לשדרג את הלביבות עם צימוקים, חמוציות או פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים |