1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות. מרפדים תבנית בקוטר 24 ס"מ או לתבנית אינגליש קייק, בנייר אפייה.
2 מנפים לקערה את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הסוכר עם גרידת הלימון. מוסיפים את מיץ הלימון, הביצים והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב רק עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
3 מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-25 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש (יש להיזהר מאפיית יתר). מצננים את העוגה לפני שמחלצים מתבנית האפייה.* לפני ההגשה מפדרים בנדיבות באבקת סוכר.* העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב עוד 3 ימים נוספים.* מבוסס על מתכון מתוך המגזין Gourmet.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא
>> רוצים לזכות בחופשה זוגית בפריז? לחצו כאן!