1 חולטים את האפרסקים לדקה במים רותחים, שוטפים במים קרים ומסירים את הקליפה. חוצים אותם, מוציאים את הגלעין וחותכים לקוביות קטנות. מניחים בסיר, מוסיפים את הסוכר, החמאה ומיץ הלימון ומבשלים, על להבה נמוכה, עד שהאפרסקים מתרככים ורוב הנוזלים נספגים.
2 להכנת הפירורים, ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח, הסוכר, הקינמון והאגוזים ומערבבים היטב עד שנוצרים פירורים גסים.
3 מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות). משמנים בחמאה כלי חסין חום עמוק, בגודל 20/20 ס"מ ומעבירים לתוכו את תערובת האפרסקים.
4 מפזרים את הפירורים על האפרסקים בצורה שווה ואופים 25 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומגישים פושר או קר.