1 יום לפני ההגשה מכינים את הגאנאש. מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד, ממתינים מספר דקות ומערבבים היטב. מקררים. לפני ההגשה מחממים מעט, אפשר במיקרוגל. 2. להכנת הבננות, ממיסים את החמאה במחבת טפלון ומטגנים את פרוסות הבננות, מוסיפים את הסוכר ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים את החלביצה והאגוזים ומטגנים מספר דקות, עד שהחלביצה נמסה והבננות בצבע זהוב. 3. להגשה, יוצקים את הגאנאש לקערות מרק שטוחות, מפזרים מעל את הבננות עם הרוטב. בוזקים מעל מעט מלח ברטאן ופלפל שחור טחון טרי.