1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את החלב (בטמפרטורת החדר), השמרים והסוכר ומתחילים בתהליך הלישה.מוסיפים את החלמונים, גרידת הלימון ותמצית הווניל וממשיכים לתהליך.
2 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שמתחיל להתהוות בצק, מוסיפים את החמאה החתוכה מראש לקוביות קטנות, מוסיפים את המלח ולשים עד שהחמאה נבלעת לתוך הבצק.
3 עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקום חמים. ברגע שהבצק הכפיל את נפחו מוציאים מהקערה את הבצק ומחלקים לגושים קטנים של 55-60 גרם.
4 כל גוש מכדררים לעיגול עד שמקבלים כדור חלק לגמרי. שמים את הכדורים (סופגניות) על משטח עם נייר אפייה משומן.
5 עוטפים את המשטח במגבת ומחכים לתפיחה של הסופגניות, עד שהן מכפילות את גודלן.
6 בסיר עם שמן עמוק מטגנים כל סופגנייה עד שמקבלים מכל צד צבע זהוב כהה.
7 ממלאים כל סופגנייה במילוי שרוצים (ריבה/ נוטלה/ ריבת חלב) ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!