1 מחממים מראש את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות). משמנים את התבנית עם חתיכה מהחמאה. 2. מגררים את הקליפה משלושה תפוזים. מסירים מהתפוזים בזהירות את הקליפה הלבנה ואז פורסים אותם לעובי 1 ס"מ. 3. שוברים את השוקולד המריר לחתיכות וממיסים בקערה קטנה המונחת מעל מים רותחים, תוך ערבוב מפעם לפעם. 4. להכנת הקלפוטי: מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השקדים, מחצית מכמות הסוכר, את המלח, הביצים, החלמונים, קליפת התפוז המגוררת והחלב. מערבבים עד למרקם חלק. 5. מוסיפים את יתרת החמאה לשוקולד הנמס. מוסיפים את השוקולד והחמאה לקערה עם יתר החומרים, מערבבים ומעבירים לתבנית. דוחפים חתיכות שוקולד לבן בכל מיני מקומות של הבצק החום. 6. אופים 16-20 דקות. העוגה תתפח ותתייצב בשוליים, אבל תישאר דביקה ונוזלית במרכז. (יש להיזהר שלא לאפות אותה יותר מדי). 7. בינתיים מבשלים על להבה בינונית את יתרת הסוכר עם 6 כפות מים עד שנוצר קרמל זהוב. מסירים מהלהבה, מוסיפים את המיץ מהתפוזים שנשארו ומערבבים היטב כדי לדלל מעט את הסירופ. 6. מסדרים את התפוזים על צלחת, יוצקים מעל את הקרמל ומגישים עם קלפוטי ועם קערית קרם פרש.