1 להכנת הבסיס: מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים את פירורי הביסקוויטים יחד עם החמאה המומסת.
3 משטחים בתבנית בשכבה דקה ואחידה ומעבירים למקפיא. בינתיים מחממים תנור ל-160 מעלות, ומכינים את המלית.
4 להכנת המלית: בקערת המיקסר, יחד עם וו גיטרה מערבלים את 2 סוגי הגבינה יחד עם שני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים את הנוטלה ומערבלים עד להטמעה. מוסיפים את אבקת הקקאו, תמצית הוניל והביצה ומערבלים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מוסיפים את הקורנפלור ומערבלים היטב. לבסוף מוסיפים את הליקר ומערבלים עד להטמעה.
7 בעזרת מרית מעבירים את הבלילה מעל בסיס הביסקוויטים ומעבירים מיד לתנור (שכבת המלית תראה נמוכה וזה בסדר).
8 אופים כ-35 דקות. מוציאים מהתנור, המלית צריכה להיות רוטטת במקצת. מצננים לטמפרטורת החדר (המלית צונחת מעט), ומעבירים ללילה במקרר.
9 בעזרת סכין חדה פורסים לריבועים קטנים ומגישים (אפשר לעטר באבקת סוכר רגע לפניי ההגשה).
* הריבועים נשמרים 4 ימים בקירור.