אופן הכנת הבצק:
1 מקציפים את החמאה והסוכר בגיטרה של המיקסר.
2 מוסיפים את הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מוספים את אבקת השקדים והקמח באיטיות למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
4 מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ. קורצים את הבצק לגודל הרצוי.
אופן הכנת מילוי הפרג:
4 מרתיחים את החלב עם הסוכר ומוסיפים את גרידת הלימון.
5 מוסיפים את הפרג לחלב ומרתיחים שוב.
6 לאחר הרתיחה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה. נותנים לתערובת להתקרר.
אופן הכנת אוזן המן:
7 מוסיפים כפית ממילוי הפרג במרכז עיגול הבצק ויוצרים משולש.
8 אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. אופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום.