1 משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ. 2. מחממים תנור לחום בינוני (180). 3. ממלאים סיר במעט מים ומביאים לרתיחה. 4. מניחים על הסיר קערה חסינת חום, ושמים בה את השוקולד, החמאה, מיץ התפוזים, הליקר וקליפת התפוז. 5. מערבבים לקבלת תערובת נוזלית ואחידה. 6. מצננים. 7. שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר ומקציפים 6 דקות. מקפלים לתערובת השוקולד. 8. יוצקים את התערובת לתבנית. מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר ויוצקים לתבנית הגדולה מים חמים עד למחצית גובה התבנית הקטנה. 9. אופים כ-50 דקות עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים (העוגה מאבדת מנפחה). שומרים במקרר ומקררים היטב. 10. לפני ההגשה מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה. מצפים את העוגה ומעטרים בקליפות תפוז מסוכרות או בדפי שוקולד דקים.