1 מקציפים במיקסר את הביצים, המים והסוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר (כ-10 דקות).
2 מנפים/מסננים מעל הקצף את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף בעזרת מרית.
3 מעבירים לתבנית קפיץ מרופדת בנייר אפייה משומן, ואופים ב-180 מעלות 30-40 דקות (כשקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש - היא מוכנה). מצננים לגמרי.
4 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה מאוד.
5 מסננים את הדובדבנים מהנוזלים ומפרישים כמה דובדבנים, שיהיו לקישוט.
6 חותכים את העוגה לרוחב פעמיים, כך שיתקבלו 3 עוגות דקות.
7 מורחים שליש מהקצפת על העוגה התחתונה ומפזרים חצי מהדובדבנים.
8 מניחים עוד עוגה, וחוזרים על הפעולה.
9 מכסים בעוגה האחרונה, ובעזרת מרית מצפים את העוגה כולה בחצי מכמות הקצפת שנותרה (שישית מהקצפת סך הכל).
10 מקשטים בעזרת שק זילוף והדובדבנים ששמרנו בצד, ומדביקים זהירות את השוקולד המגורר לשוליים. שומרים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!