מוס השוקולד:
1מבשלים את השוקולד עם השמנת מתוקה ובוחשים לאיחוד מלא. מצננים במקרר 8 שעות.
2מקציפים את התערובת כמה שניות עד שהיא מתבהרת.
ההרכבה:
1מגלגלים את השקפים לאורכם, יוצרים גלילים וסוגרים את קצותיהם בנייר דבק.
2מעמידים את הגלילים על מגש מרופד בנייר אפייה ויוצקים לכל גליל מתערובת השוקולד עד השוליים.
3נועצים מקל במרכז כל גליל ומקפיאים 12 שעות.
הציפוי:
1ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן, מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים.
2משחררים את השלגונים מן השקפים ובעודם קפואים טובלים אותם בציפוי. הציפוי מתקשה מיד. שומרים את השלגונים בקופסה סגורה במקפיא עד ההגשה.