הכנת התחתית:
טוחנים את הקורנפלקס ובינתיים מרתיחים שמנת וגלוקוזה, מוסיפים את השוקולד מערבבים היטב ומוסיפים את הקורנפלקס שופכים לתבנית ומקררים עד להתייצבות שכבת הקוקוס:
מרתיחים חלב קוקוס ושמנת מתוקה מוסיפים שוקולד לבן מערבבים מוסיפים קוקוס ופינה קולדה בסוף שופכים מעל השכבה הקודמת מקפיאים עד התייצבות וחותכים בגודל הרצוי מחזירים לקירור הכנת הציפוי:
ממיסים שוקולד מריר על סיר עם מים חמים (בן מארי) ממיסים חמאת קקאו במיקרוגל כשהשוקולד נמס מוסיפים חמאת קקאו מומסת לשוקולד מוציאים את הריבועים מהמקרר ומצפים אותם בשוקולד המומס כדי לחתוך את הריבועים בקלות יש להרתיח מים ולטבול את הסכין במים חמים בין כל חיתוך