1 מכינים את הבצק: מכניסים לקערת מיקסר (עם וו לישה) את חומרי הבצק עד שהם הופכים לעיסה אחת. מעצבים כדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מוציאים את הבצק מהמקרר, לשים ומחלקים לשניים. מרדדים בעזרת מערוך, ומניחים חתיכה אחת בתבנית בינונית מאורכת. מורחים את המילוי הנבחר ומוסיפים פירות חתוכים (אם רוצים). מעל שכבת הבצק עם המילוי מניחים את חלקו השני של הבצק ומהדקים קלות. באופן עקרוני, אפשר להכין סהרונים ואפילו רולדה – מגלגלים את שתי שכבות הבצק בעדינות רבה לגליל ארוך ומהדקים.
4 מורחים חלמון ביצה בעזרת מברשת על החלק העליון של הבצק ומכניסים לתנור לכחצי שעה. מחכים שהעוגה תצטנן וחותכים בעזרת סכין או חותכני עוגיות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!