1 מחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט הפירות ,הקורנפלור והשוקולד, ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה). 2. כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת. 3. מערבבים 1 כף קורנפלור עם 4 כפות חלב בכלי נפרד (בנוסף לחצי כוס החלב הראשונה), מוסיפים לתערובת ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך. 4. מעבירים לתוך כלי הפונדו ומבעירים את האש מלמטה (במידה ואין ברשותכם כלי פונדו, ניתן להשתמש בסיר מעל פלטה חשמלית). את הפירות טובלים בתערובת השוקולד מלאת הניחוחות.