1 לשים את כל חומרי הבצק למעט המלח במיקסר כ-10 דקות. מוסיפים את המלח, לשים עוד מעט ומניחים לתפיחה של 10 דקות.
2 מבשלים יחד את חומרי הרוטב על אש קטנה, בערך 40 דקות. טוחנים.
3 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל ומקציפים עוד. מוסיפים ריקוטה וממשיכים להקציף. מצננים.
4 יוצרים עם ידיים רטובות עיגולים בגודל של שזיף, ויוצרים בעזרת האצבע חור באמצע.
5 מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק. ממלאים בקרם ומגישים עם הרוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!