1 ממיסים את השוקולד עם החלב על אדים או במיקרו (בזהירות, בפולסים של 20 שניות) ומערבבים למסה חלקה.
2 מוסיפים את החמאה והצ'ילי ומערבבים עד שמתקבלת מסה חלקה.
3 מקציפים את החלמונים והסוכר, ומוסיפים להם את השוקולד אחרי שהתקרר מעט. מערבבים היטב.
4 בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב ו"עומד". מקפלים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד.
5 יוצקים לקעריות הגשה מעט ברנדי, ולתוכו מפזרים מעט מגרידת התפוז (אפשר להשתמש בליקר גראנד מרנייה, במקום). בזהירות מניחים מהמוס בקעריות, ומעבירים למקרר לשעה.
6 מגישים עם מעט קצפת ו/או שבבי שקדים מושחמים.