מוס גבינה וחלבהנכון, זה מוס, אבל הוא גם בריא: גבינה, טחינה, דבש ועוד דברים טובים חוברים לקינוח הזה, שהוא ההגדרה למינימום עבודה ומקסימום הנאה. חצי שעה של ערבובים והוא מוכן
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):לבסיס:
למוס:
אופן ההכנה:1 מרסקים קורנפלקס ועוגיות. מוסיפים טחינה ומערבבים היטב. 2 בקערה נפרדת מכינים את המוס: מערבבים היטב טחינה, דבש, גבינה ווניל. 3 מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. שומרים בצד מעט קצפת לקישוט ומקפלים בעדינות את שאר הקצפת לתערובת הגבינה. 4 מרכיבים: שומרים בצד מעט מתערובת הפירורים לקישוט. מניחים בתחתית כוס שתי כפות פירורים ומהדקים מעט. מחלקים את המוס בין הכוסות. מקשטים כל מנה במעט קצפת ופירורים. אפשר להוסיף מעט שוקולד לקישוט. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |