1 הקצפת: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר למרקם יציב.
2 מסדרים בתחתית התבנית שכבה ראשונה של ביסקוויטים: טובלים כל ביסקוויט בחלב ומניחים בתבנית בשכבה אחת. משטחים שכבה של קצפת (שליש מהכמות) ומזלפים ריבת חלב בפסים שתי וערב (הכי נוח להעביר את ריבת החלב לשק זילוף). מפזרים קוקוס.
3 מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים בחלב, עליהם שוב קצפת (שליש מהכמות) ושוב ריבת חלב שתי וערב. מפזרים קוקוס.
4 מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים, ועליהם את השליש האחרון של הקצפת.
5 מפזרים קוקוס, מזלפים מסגרת של ריבת חלב ומעבירים למקפיא ל-20 דקות.
6 מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות (עדיף לילה שלם).
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
** אפשר להכין את העוגה בתבנית חד פעמית מלבנית בינונית או בשתי תבנית אינגליש קייק.
עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב וקוקוס | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
בתיאבון!