1 מכינים את המוס: מקציפים את השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר. מקפלים את הקצפת בעדינות לתוך תערובת הגבינה, עד לקבלת מוס חלק ואחיד.
2 מרכיבים את המנה: מניחים פרוסות תותים ברצף על הדופן הפנימית של כל כוס, וממלאים במוס כמעט עד למעלה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
3 מחממים תנור ל-170 מעלות, ומכינים את השטרויזל: מעבדים את החמאה והסוכר בידיים או במעבד מזון, מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת תערובת פירורית. מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15-10 דקות, עד שהפירורים מזהיבים קלות. מצננים.
4 מפזרים את השטרויזל על המוס ומגישים.