1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מניחים בקערה שוקולד וחמאה וממיסים במיקרוגל ל-30 שניות. אם התערובת לא נמסה אחרי זמן זה, ממשיכים בפולסים של 20 שניות עד שהכל נמס. מניחים בצד.
3 מניחים בקערה נוספת ביצים וסוכר חום ומקציפים עד שנוצר קצף רך, והביצים שילשו את נפחם.
4 מקפלים את קציפת הביצים לתוך תערובת השוקולד, יוצקים לכלים (עד שלושת רבעי הגובה) ואופים 15 דקות.
5 אופן ההגשה: משחררים כל עוגה מהכלי שלה. אם רוצים ניתן להגיש עם קצפת רכה (מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף רך), או גלידת וניל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!