קורנפלקס עוגיות שוקולד צ'יפסניסינו לא ליפול בטרנד הזה, באמת שניסינו, אבל באיזשהו שלב זה פשוט נהיה גדול מאיתנו - וגם אנחנו מצאנו את עצמנו מכדררים עוגיות פיצפוניות בשביל לאכול אותן בחלב כדגני בוקר. משוגע משוגע, אבל כל כך כיף!
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 08/06/20 07:14
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום במשך כ-2 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואחידה. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מוסיפים ביצה ומעבדים עד להטמעה מלאה. מוסיפים מלח ותמצית וניל ומערבבים. 4 מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5 מוסיפים נטיפי שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות במרית. 6 יוצרים כדורים קטנטנים בקוטר כ-1 ס"מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים על מרווחים של כ-2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. 7 מפזרים על הכדורים עוד קצת שוקולד צ'יפס ואופים 6-8 דקות, עד שהעוגיות משחימות ומתייצבות (הכמות מספיקה לכ-4 תבניות תנור). מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות בתבנית, ואז מעבירים לקופסה אטומה. |