1 בסיר בינוני מבשלים יחד את השמנת, שוקולד ותמצית וניל עד שהשוקולד נמס. מקררים היטב, רצוי במשך לילה שלם במקרר.
2. על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעלה דק בגודל תבנית האפיה של התנור. מרפדים את התבנית בנייר אפיה, שמים עליו את הבצק, עליו מניחים עוד נייר אפיה ועליו תבנית נוספת של התנור.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לכחצי שעה, עד שהבצק שחום יפה.
4. מוציאים בעדינות ומקררים מעט. חותכים את הבצק עם סכין חדה לשלושה מלבנים ארוכים שווים.
5. מוציאים את קרם השוקולד מהקירור ומקציפים במיקסר כשלוש דקות ומכניסים לשק זילוף.
6. זולפים את התערובת על שני מלבני בצק, ועל הקרם מניחים תותים מסודרים בצורה נאה.
7. מניחים את שתי השכבות אחת על השנייה, עליהם מניחים את מלבן הבצק הנותר. מפזרים עליו אבקת סוכר ומגישים.