1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בקערת פלסטיק או זכוכית גדולה מערבבים את החמאה המומסת עם הבננות המעוכות.
3 מוסיפים סוכר, ביצה, דבש, תמצית וניל וקינמון, ומערבבים לאחידות. מוסיפים את האגוזים וממשיכים לערבב.
4 מוסיפים את הסודה לשתייה והקמח ומערבבים רק עד לקבלת בלילה הומוגנית.
5 משמנים קוקוטים אישיים, יוצקים את הבלילה ואופים 35 דקות, או עד שקיסם שננעץ בקאפקייקס יוצא יבש.
6 מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הפודינג, מכניסים לשקית זילוף חד פעמית, חותכים את הקצה ברוחב של ס"מ ומזלפים תלולית מעל כל עוגה. מפזרים מעט קינמון ושופכים מעט מייפל או סירופ קרמל, אם רוצים.