1. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה. 2. מחממים תנור לחום בינוני־נמוך (160 מעלות). 3. שמים בקערה על אמבט אדים את השוקולד, השמנת, החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס ו-3/4 כוס סוכר, וממיסים לתערובת אחידה. 4. מסירים מהאש, מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה ובוחשים היטב. 5. מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתערובת השוקולד, יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות. 6. מורידים את חום התנור ל- 120 מעלות ואופים עוד 15 דקות. 7. מוציאים מהתנור, מעבירים סכין בין דופן התבנית לעוגה ומקררים עד להגשה.