המצרכים (8 מנות):לבסיס:
למלית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 להכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה המומסת והברס ומערבבים היטב לקבלת תערובת פירורית ולחה. מניחים בכל כוס הגשה כ-2-3 כפיות. 2 להכנת המלית: בקערה גדולה מערבבים יחד את הגבינה וריבת החלב לקבלת תערובת אחידה. 3מקציפים בקערת המיקסר מכל אחד (250 מ"ל) של שמנת מתוקה (אין צורך לשטוף את הקערה). מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ונזהרים שלא לפגוע במרקם הרך והאוורירי. מעבירים לשק זילוף. מקציפים שוב במיקסר את יתרת השמנת המתוקה (מכל אחד) הפעם יחד עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף. 4 מזלפים על גבי הבסיס מעט מתערובת ריבת החלב לסירוגין עם הקצפת, עד לקבלת 2 שכבות מכל סוג. שומרים בקירור למשך 4 שעות לפניי ההגשה. 5 לעיטור: מזלפים מעל מעט ריבת חלב ומפזרים את הברס. * בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|