תולעי ג'לימפנים קצת זמן, מביאים את הילדים ומכינים תולעי ג'לי תוצרת בית עם ג'לי אינסטנט וקשי שתייה. נכון, הן קצת יותר רכות מהתולעים התעשייתיות שמוכרים בפיצוציות, אבל לפחות עשיתם אותן בעצמכם. כיף עם הילדים לסופ"ש
צילום: ליהי סוויד, Internet Mom
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים את הג'לי על פי ההוראות על הקופסה, מוסיפים ביחד עם המים גם כף סוכר. 2 מושכים את הקשיות כך שהחלק המכווץ והמזוגזג יהיה מתוח. 3 מוזגים את הג'לי אל תוך הקשיות: אפשר לשתות את הג'לי בקשית וממש לפני שהוא מגיע לפה לסגור את הקשית עם האצבע, ואפשר גם לסדר את הקשים בצרור (עם החלק המזוגזג כלפי מטה), לסגור אותם בגומייה, להניח אותם בתוך כוס גבוהה ולשפוך פנימה את הג'לי. 4 מעבירים למקרר לשעה או יותר ו"סוחטים" את התולעים מתוך הקשית. * המתכון לקוח מתוך הבלוג Internet Mom |