עוגת גבינה אפויה עם שטרויזלמתכון לקינוח קלאסי לשבועות שתמיד עובד. עוגת גבינה אפויה שקל להכין![]()
צילום: דניה ויינר
|
המצרכים :לבצק הפריך:
לשטרויזל:
למלית הגבינה:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הבצק הפריך: מערבבים כל החומרים למעט הביצה במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד שמתקבל בצק. 2 מכניסים למקרר לחצי שעה ומרדדים לעובי 1/2 ס"מ. 3 מכינים את השטרויזל: מעבדים במעבד המזון את החמאה והסוכר. מוסיפים את הקמח ומעבדים עוד עיבוד קצרצר, עד לקבלת תערובת פירורית. 4 מערבבים את חומרי המלית ומוזגים על הבצק הפריך המרודד. מפזרים את השטרויזל (פירורי הבצק) ואופים ב-160 מעלות כשעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|