1 מניחים בקערה את אטריות הקדאיף ומערבבים עם החמאה המומסת.
2 מעבירים מחצית מכמות האטריות למחבת טפלון (כזו שאפשר להכניס לתנור), משטחים, מהדקים ומפזרים חצי מהפיסטוק.
3 משטחים את הגבינה על האטריות, מהדקים היטב ומוסיפים את יתרת הפיסטוק ואטריות הקדאיף המשומנות. משטחים ומהדקים היטב.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, ואופים 12 דקות. אם רוצים להכין על הגז: משהים עד שצד אחד של הכנאפה משחים, הופכים בעזרת צלחת וממשיכים עד שגם הצד השני שחום.
5 מכינים את הסירופ: מרתיחים בסיר קטן את כל החומרים, ומבשלים 3-4 דקות תוך ערבוב.
6 יוצקים על הכנאפה המוכנה את הסירופ ומגישים.