1 מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה את פירורי העוגיות והחמאה. משטחים על בסיס התבנית ומהדקים. מכניסים למקרר.
2 מכינים את המלית: שמים בסיר את החלב המרוכז, החמאה והדבש, ומערבבים על להבה בינונית עד שהחמאה נמסה. ממשיכים לבשל תוך בחישה כ-10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה מעט ומזהיבה.
מוסיפים האגוזים, מערבבים ויוצקים על הבסיס.
3 מכסים את התבנית ומעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות, ועדיף ללילה שלם.
4 ממיסים במיקרו את חומרי הציפוי. שופכים מעל שכבת האגוזים המקוררת ומחזירים למקרר עד ההגשה.