המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 שוטפים את האורז ומסננים. מעבירים לסיר עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות (למצב של חצי בישול בלבד). מסננים. 2 מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר והאורז המבושל למחצה, תוך ערבוב תמידי. 3 אחרי כ-10 דקות מוסיפים את שוקולד השחר ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג). 4 מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות. 5 מוסיפים מעט סירופ שוקולד (אם רוצים) ומגישים. טעים גם קר. >> רוצים לקבל המלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |