1 מכינים את מרק הווניל: מביאים לרתיחה בסיר את החלב עם מקל הווניל. 2. שמים את החלמונים והסוכר בקערה, ומערבבים היטב בכף או מטרפה. יוצקים את החלב החם לקערת החלמונים באטיות, תוך כדי בחישה. 3. מסננים בעזרת מסננת, מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות (מומלץ אפילו לילה). 4. מכינים את האגסים המקורמלים: שמים במחבת את הסוכר, כמה טיפות מיץ לימון וכ-4 כפות מים. 5. ממיסים על אש בינונית את הסוכר והמים, עד שהמים מתאדים, והסוכר נמס והופך לקרמל חום בהיר. 6. מניחים את האגסים בתוך הקרמל ל-2-3 דקות. מוסיפים את יין המוסקט, מבשלים עוד 2-3 דקות, מוציאים ומצננים.
הרכבת המנה: בקערות אישיות מוזגים מרק וניל, מוסיפים 2-3 חתיכות של אגסים לכל קערה ומגישים.