1 בעזרת מיקסר ידני מקציפים את החמאה והסוכר 5 דקות, עד לקבלת קרם סמיך.
2 מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה.
3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, אגוזי הלוז והחלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב.
4 מעבירים לתבנית קפיץ 20 ס"מ משומנת (רצוי לרפד את התחתית בנייר אפייה), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות.
5 לאחר ההוצאה מהתנור מצננים 5 דקות, מוציאים מהתבנית ומקררים על רשת.
6 מכינים קרם שוקולד: ממיסים את השוקולד עם החמאה בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים רותחים), מערבבים בכף עץ מדי פעם, עד שהשוקולד נמס לגמרי ומתמזג עם החמאה לקרם אחיד. מקררים מעט, ובעזרת מרית מורחים את הקרם על העוגה. מפזרים אגוזים, ומגישים.
>> עוד מתכונים של אביבה