1 יוצרים עיגולים שווים של אטריות הקדאיף בעזרת חישוקון ועליהם מפזרים אבקת סוכר ומטפטפים מי סוכר
2. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומכניסים את עיגולי הקדאיף לעשר דקות.
3. מכניסים לתוך קערה את החומרים הבאים: רבע כוס חלב, 250 גרם שמנת, 4 כפות פודינג, ומקציפים.
מוסיפים לתערובת את השקדים הטחונים, כף רום לבן ו"מקפלים". את התערובת יש להכניס למקרר לחצי שעה לפחות
4. פורסים את הבננות לפרוסות דקות.
5. מזליפים את הקרם על עיגולי הקדאיף ומניחים מעל את פרוסות הבננה.
6. מפזרים סוכר חום על הבננות ושורפים אותו בעזרת ברנר.
הכנת הרוטב:
1 חותכים את המנגו לריבועים קטנים
2. מוסיפים רבע כוס מיץ תפוזים, כפית סילאן ומעט נענע קצוצה ומערבבים.
3. מוזגים את הרוטב על עיגולי הקדאיף.