1 מחממים תנור ל-220 מעלות 2. ממיסים במיקרוגל בעוצמה נמוכה את השוקולד והחמאה 3. מקציפים את הביצים והחלמונים לקצף יציב, תוך הוספה בהדרגה של הסוכר 4. מקפלים את השוקולד והקמח לקצף הביצים בעדינות ומערבבים למרקם אחיד 5. שופכים את התערובת לתבניות אישיות ואופים כ- 10 דקות. הפונדנט אמור להישאר מעט נוזלי במרכז.
הגשה 1 ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הדובדבנים והסוכר ומקפיצים מספר דקות 2. מניחים כדור גלידה על כל עוגה אישית, מפזרים את הדובדבנים ומגישים מייד