הכנת הקרמל:
ממיסים סוכר עד לקבלת קרמל ויוצקים כף ממנו לכל קוקוט (לחילופין יוצקים את כל הכמות לתבנית פיירקס) מקררים מעט מחממים תנור ל-140 מעלות הכנת הקרם:
בוחשים ביצים עם סוכר (אין צורך להקציף), עד להמסת הסוכר מביאים לרתיחה חלב ושמנת מתוקה יוצקים על השוקולד, ממתינים דקה-שתיים ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה מוסיפים ליקר ומערבבים מאחדים בין התערובות על ידי השוואת טמפרטורות: יוצקים מצקת מן הנוזל החם אל הביצים ומערבבים היטב עד לאיחוד מלא מעבירים את הנוזל לכד מזיגה לצורך הנוחות בעבודה מרכיבים ואופים: מסדרים קוקוטים בתבנית ויוצקים מהתערובת עד לשני שלישים מגובהם מכניסים את התבנית למרכז התנור ומניחים בתחתיתו תבנית נוספת עם מים חמים אופים כ-40 דקות או עד שהתערובת מתמצקת מקררים היטב, משחררים את הקרם מהדפנות בעזרת סכין והופכים על צלחת הגשה, כך שהקרמל נוזל מעליו