1 מפזרים שקית ג'לטין על ½ כוס מים קרים ומחכים כ25- דקות.
2 מכינים 300 גרם קפה אספרסו חם או קפה נס מרוכז.
3 ממיסים 40 גרם מהג'ל המוכן ומערבבים עם הקפה. מקררים עד לקרישה מלאה.
4 מכינים עוד 300 גרם קפה בשביל להספיג בו את הבישקוטי.
5 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, ביצים, מסקרפונה וסוכר, עד שנוצר קרם אחיד ויציב.
6 טובלים בישקוטי בקפה עם הסוכר ומסדרים בכוס. מניחים מעל פיסת ג'ל קפה ועליה את קרם המסקרפונה. חוזרים על סדר הפעולות הללו עד לגובה הכוס.
7 מסננים מעל אבקת קקאו ומגישים.