1 הפנקייקס: מבשלים או מאדים את הדלעת עד שהיא רכה לגמרי, מעבירים למסננת, מקררים וממתינים עד שהדלעת מפסיקה להגיר נוזלים. צריכה להתקבל כמות של 1 כוס ושלושה-רבעים (350 גרם) מחית דלעת.
2 שמים את הדלעת במכל מעבד מזון. מוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד החלבונים, ומעבדים לבלילה חלקה. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתוך הבלילה.
3 מחממים מחבת טפלון רחבה על להבה בינונית, וממיסים בה חמאה בכמות שרק תשמן את המחבת. בעזרת כף יוצקים למחבת כשתי כפות מהבלילה לכל פנקייק, במרחק משולי המחבת, כך שאפשר יהיה להכניס למחבת מרית כדי להפוך את הפנקייקס (העיגולים נוצרים מעצמם). מטגנים עד שהפנקייקס משחימים קלות בתחתיותיהם, בועות נראות על פניהם, ושוליהם מתחילים להתייבש (כ-4 דקות. אם זה קורה מהר מדי מנמיכים את הלהבה). הופכים ומטגנים עוד כ-4 דקות. ממשיכים לטגן כך את כל הפנקייקס, ומגישים מיד עם רוטב התפוזים והדבש ו/או סירופ המייפל.
4 הרוטב: שמים את מרכיבי הרוטב בסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט. מסירים מהלהבה ומניחים בצד.
>>עוד כמה מתכונים אמריקאיים מהירים וקלים להכנה