גלידוניות וניל ולוטוס ב-5 מרכיבים

אנחנו מזמינים אתכם להתייחס לגלידוניות יפות התואר האלה, של ענבל לביא, כאל גרסה משודרגת לגלידוניות שאתם מכירים מהחנות וכנראה מאוהבים בהן עד מעל הראש (כי איך אפשר לא). עכשיו תגידו אתם, למה לקנות קופסה אם אפשר להכין לבד, ועוד לשדרג עם שברי לוטוס?

>> למתכון: גלידוניות וניל לוטוס ב-5 מרכיבים

גלידוניות וניל ולוטוס (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
גלידוניות וניל ולוטוס | צילום: דרור עינב, mako אוכל

גלידוניות ריסז קאפס

בחצי שעה של עבודה אתם מארגנים לעצמכם ולכל מי שחולק איתכם מטבח סיבה לקום למקפיא בכל שעה עגולה, ולא רק בשביל האוויר הצונן. הרוח היא רוחו של חטיף השוקולד וחמאת הבוטנים ריסז פיסז, רק בגרסת הגלידה כי אם אפשר לשדרג משהו מושלם עוד קצת אז למה לא.

>> למתכון: גלידוניות ריסז קאפס

גלידוניות ריסז קאפס (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
גלידוניות ריסז קאפס | צילום: ענבל לביא, mako אוכל

גלידוניות גבינה

הגלידוניות האלה נראות זהות באופן מחשיד לאלו הקנויות שמגיעות בקופסת קלקר, אבל אחרי שתנגסו בהן יתגלה לכם הטוויסט המיוחד – עוגת גבינה לימונית. יכול להיות שהילדים פחות יזרמו על הגרסה הזאת הספציפית, אבל מי אמר שזה דבר רע? גם לנו חם, וגם לנו מגיע משהו מתוק.

>> למתכון: גלידוניות גבינה

גלידוניות (צילום: שרית גופן, מחלבות גד)
גלידוניות עוגת גבינה | צילום: שרית גופן, מחלבות גד

גלידוניות פררו רושה

כנראה שפרסום ממש עובד עלינו, כי לא הייתה ולו פעם אחת בודדת שאכלנו פררו רושה ולא הרגשנו כמו בני אצולה או שגרירי כבוד באירוע יוקרתי. עכשיו תדמיינו כדורון של פררו רושה עטוף בגלידה, ועליה ציפוי שוקולדי מתפצח. שמימי? בהחלט, ובאמת שכל אחד יכול להכין כזה. אם במקרה של הפררו רושה הרגיל הרגשנו בני אצולה, עם הגלידוניות האלה זה כבר מרגיש שעלינו למדרגת אלוהות.

>> למתכון: גלידוניות פררו רושה ביתיות

 

גלידוניות פררו רושה (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
גלידוניות פררו רושה | צילום: ענבל לביא, mako אוכל

מסיבת גלידה ביתית

כאן תמצאו חמישה מתכונים שונים ממגזין "על השולחן" האהוב, שאנחנו עדיין מתגעגעים אליו ולא נראה שזה הולך לעבור. יש כאן גלידת יוגורט עם פירות, גלידת פינקולדה אקזוטית, סמי פרדו ונילי מושחת וכן, גם גלידוניות מעולות (וארטיקים שימתיקו לכם את הקיץ).

>> למתכונים: מסיבת גלידה בבית

גלידוניות (צילום: דניאל לילה, על השולחן)
גלידוניות | צילום: דניאל לילה, על השולחן

בתיאבון!