1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.2. מערבבים היטב בקערה את הסוכר וגרידת הלימון. מנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.3. בקערה נפרדת טורפים יחד את היוגורט, הביצים, תמצית הווניל, מיץ הלימון והשמן לבלילה אחידה. מוסיפים את בלילת הביצים והמיץ לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהקמח כולו נטמע בתערובת. מוסיפים את גרגירי הפרג ומערבבים רק עד לפיזור אחיד.4. מרפדים תבנית שקעים סטנדרטית בעטרות נייר. ממלאים את השקעים בבלילה עד למחצית מגובהם (הכי קל ונוח באמצעות כף קפיצית של גלידה) אופים כ-17-18 דקות ועד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש. מצננים מעט ומגישים עם מעדן פרי.* המאפינס טובים ביום הכנתם, את המאפינס הנותרים מומלץ לשמור במקפיא.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> רוצים לזכות בחופשה זוגית בפריז? לחצו כאן