קרקר דגיגים טעים אשמכירים את החטיף המלוח שצורתו צורת דגיגונים וטעמו ממכר כמו סם? אז היום אנחנו מחליפים אותו בגרסה ביתית, טעימה בטירוף גם היא, גבינתית ומלוחה - שתעדיפו פי מיליון להתמכר אליה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 22/06/20 07:25
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 טוחנים במעבד מזון קמח, מלח, כורכום, חמאה וגבינה עד שמתקבלים פירורים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מוסיפים מים ומעבדים בקצרה עד לקבלת בצק. 4 מרדדים את הבצק לעלה דקיק בעובי 2-3 מ"מ. 5 קורצים צורות ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (הכמות תמלא 3 תבניות). 6 אופים 10-12 דקות, עד שהקרקרים מתחילים להזהיב בשוליים. הקרקרים יוצאים מהתנור מעט רכים ומתקשים בקירור. אם הם נשארים רכים - מכניסים אותם לתנור ל-2-3 דקות נוספות, מכבים את התנור ומניחים להם להתקרר בתוכו. |