1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מקררים במי קרח.
2 לאחר שהפסטה מתקררת, מסדרים על תבנית עם נייר פרגמנט כשהצד הפתוח של הקונקיליות כלפי מעלה.
להכנת המילוי:
3 מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים פנימה את הבצל. מאדים עד שהבצל הופך שקוף.
4 מוסיפים את הפטריות והמרווה, ממליחים ומפלפלים ומטגנים עד שהפטריות מעט מזהיבות.
5 מעבירים לקערה יחד עם הביצים, פרמזן, מיכל אחד של שמנת מתוקה, ריקוטה וגבינת עיזים. מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף.
6 ממלאים את הקונקיליות. מפזרים מעל פירורי לחם ומזלפים מעט שמן זית מעל הכל.
7 לתבנית יוצקים את היין הלבן, מיכל שמנת מתוקה והחמאה החתוכה לקוביות.
8 מכניסים לתנור לחום 180 מעלות עד שפירורי הלחם מזהיבים. כ-15 דקות.
9 מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את עשבי התיבול הטריים.