פסטה רוזה שאף פעם לא מאכזבתמדי פעם אנחנו מעלים כאן מתכונים לפסטה רוזה, את כולם אנחנו אוהבים, אבל כזאת פתיינית ומגרה לא הייתה לנו כבר הרבה זמן. מי שצופה בסרטון ולא רץ להכין הוא אדם בלי לב
יעל דאבי
| אוכל טוב, mako
| פורסם 08/03/23 06:54
צילום: יעל דאבי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:>> עוד מתכונים של יעל דאבי באינסטגרם 1 מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה. 2 מוסיפים את רסק העגבניות והשמנת ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים להמסה. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כדקה, עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב. 3 מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים גרנה פדנו וזוללים. פסטה רוזה של יעל דאבי | צילום: יעל דאבי, אוכל טוב, mako |