מתכון לקנלוני ברוטב רוזהקנלוני ברוטב רוזה שהולך להיות הג'וקר של שבועות המתקרב: צינורות פסטה במילוי גבינות, מסודרים בשתי קומות ועטופים ברוטב רוזה קטיפתי. רכים, גבינתיים וטעימים בטירוף. רוצים לגוון במילוי? לכו על זה
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 08/05/23 10:00
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :למלית:
לרוזה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות (אפשר עם צנתר זילוף). 2 משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את הקנלוני הממולאים אחד לצד השני בשתי קומות. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מכינים את הרוטב: מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים רסק וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים מים, שמנת, פרמזן ותבלינים וממשיכים לבשל עוד 5-6 דקות. 4 יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ומכניסים לתנור ל-40 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |