1 מכינים את מלית הגבינה: שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף, ושומרים במקרר למשך שעה לפחות כדי שהגבינה תתייצב.
2מכינים את הבצק: שמים את כל החומרים למעט החמאה בקערת מיקסר עם וו לישה, ולשים במהירות אטית כ-4 דקות. מגבירים למהירות בינונית ומוסיפים חמאה בהדרגה. ממשיכים ללוש עוד 6 דקות עד שהחמאה נטמעת בתערובת.
3 מכסים את קערת המיקסר ומתפיחים כשעה עד להכפלת נפח הבצק.
4 יוצרים מהבצק כדור ומעבירים למקרר לשעה, כך יהיה נוח יותר לרדד אותו.
5 מרכיבים ואופים: על משטח מקומח מרדדים את הבצק הקר לעלה בעובי 4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ ובמרכז כל עיגול מזלפים שכבה דקה של מלית בקוטר 5 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כ-30-45 דקות עד שהבצק בשוליים תופח.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 אופים בין 12 ל-15 דקות או עד להזהבה מוחלטת, ומגישים חם עם סלט ירוק בצד.
>> בפעם הקודמת הכנו עוגת בננה וגבינת שמנת
>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו